Werkwijze2023-11-15T14:04:44+01:00

het 6-stappenplan van e-partners

We beginnen met een persoonlijke kennismaking bij jou thuis. Hier inventariseren we je wensen en geven antwoord op vragen. We checken een aantal zaken waaronder je huidige en toekomstige verbruik, de situering van het dak en of sprake is van schaduwvorming. Dit alles is belangrijke input voor een goede offerte.

Elk huis, elk dak en elk kabeltraject is steeds weer maatwerk. Onze adviseur overlegt hoe precies het kabeltraject gaat lopen vanaf de meterkast (via de omvormer) naar de panelen en hoe de panelen worden gelegd op het dak. Ook kijkt hij naar de geschiktheid van uw groepenkast, het dak en de eventuele extra voorzieningen die moeten worden getroffen. Zo kom je met E-partners nooit voor onaangename verrassingen te staan!

Op basis van de kennismaking en de technische schouw hebben we alle informatie voor een offerte die recht doet aan jouw woonsituatie en jouw wensen. In deze offerte tref je ook alle informatie over de keuzes en producten aan die we samen met jou hebben gemaakt.

E-Partners is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Zonne Energie, (SGZE). Na opdrachtbevestiging melden wij de installatie aan bij SGZE. Zo ben je zeker van kwaliteit en garantie. Niet alleen jouw aanbetaling is veiliggesteld maar ook de opvolging van fabrieksgarantie-afspraken worden door de stichting uitgevoerd als een leverancier onverhoopt niet meer bestaat. Je ontvangt hiervan een garantiecertificaat. Informatie over SGZE kun je terugvinden op www.sgze.nl.

Samen met jou spreken we een datum af waarop de installatie kan plaatsvinden. We werken met vaste teams van professionals en voeren onze installaties uit in eigen beheer. Bij aanvang van de werkzaamheden wordt het legplan (panelen) en de kabelroutes nogmaals goed met jou afgestemd. De installatie is pas afgerond nadat alles op de juiste manier werkt en jij daarover goed bent geïnformeerd.

E-Partners verzorgt kosteloos een jaar lang maandelijks de monitoring van jouw systeem. Brengen de panelen voldoende op? Hoe functioneert de omvormer en hoe verloopt de communicatie via de meegeleverde app. Bij eventuele vragen zijn we goed bereikbaar staan we je graag te woord.

Vanaf nu kun je profiteren van het rendement van je zonnepanelen en lever je een bijdrage aan een CO2-vrije toekomst. Mochten er zich problemen voordoen, je hebt installatiegarantie van E-Partners en dus betaal je tien jaar lang geen voorrij-, arbeids- of transportkosten!

De maximale opbrengst behouden? Lees dan meer op de pagina: Zonnepanelen reinigen

Verduurzamen is erg populair,
maar hoe maak je de juiste keuze?

Onze werkwijze
Een helder en concreet stappenplan is belangrijk, zo weet je precies waar je aan toe bent. Geen spannende verrassingen of extra kosten achteraf! E-Partners zorgt voor alle stappen die noodzakelijk zijn bij de installatie, van begin tot eind. Dit doen wij volledig in eigen beheer en met een betrokken team van vakmensen.

Onze partners

Ga naar de bovenkant